Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Бюджетна юшка з червоної риби від новобранця ЗСУ Ектора Хіменеса Браво — проста, ароматна і дуже смачна

Бюджетна юшка з червоної риби від новобранця ЗСУ Ектора Хіменеса Браво — проста, ароматна і дуже смачна
Факти • 376 переглядів • 1 хв читання

Попри поїздку на фронт, відомий кулінар Ектор Хіменес Браво продовжує вести соціальні мережі й публікує рецепти страв, якими, певно, частує своїх товаришів по службі. Днями пан Ектор опублікував рецепт бюджетної юшки з червоної риби.

Інгредієнти: • Червона риба • Морква молода • Цибуля • Картопля • Петрушка • Перець горошком • Лавровий лист — за бажанням

В каструлю налити холодну воду, покласти червону рибу. Додати перець горошком, лавровий лист за бажанням.

Додати петрушку, обсмажену цибулю та моркву.

Поставити на вогонь, довести до кипіння і варити 10−15 хвилин на повільному вогні без активного кипіння.

З бульйону дістати рибу, процідити від залишків спецій та листя.

В чистий бульйон додати картоплю та моркву. Варити до готовності картоплі. Приправити за смаком.

Публикация от Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Ми також розповідали, як приготувати капусняк з гарбузом за рецептом Евгена Клопотенка.

376