Попри поїздку на фронт, відомий кулінар Ектор Хіменес Браво продовжує вести соціальні мережі й публікує рецепти страв, якими, певно, частує своїх товаришів по службі. Днями пан Ектор опублікував рецепт бюджетної юшки з червоної риби.
Інгредієнти: • Червона риба • Морква молода • Цибуля • Картопля • Петрушка • Перець горошком • Лавровий лист — за бажанням
В каструлю налити холодну воду, покласти червону рибу. Додати перець горошком, лавровий лист за бажанням.
Додати петрушку, обсмажену цибулю та моркву.
Поставити на вогонь, довести до кипіння і варити 10−15 хвилин на повільному вогні без активного кипіння.
З бульйону дістати рибу, процідити від залишків спецій та листя.
В чистий бульйон додати картоплю та моркву. Варити до готовності картоплі. Приправити за смаком.
Публикация от Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)
Ми також розповідали, як приготувати капусняк з гарбузом за рецептом Евгена Клопотенка.