Коротко
Більшість кулінарів мають свої секрети приготування борщу. Один з них – додавання невеликої кількості цукру під час приготування засмажки з помідорів та буряків. Цукор допомагає розкрити всі відтінки смаку томатної пасти, роблячи страву більш насиченою та яскравою.
Як покращити борщ всього лише одним інгредієнтом? / © Unsplash
Звичайно, до борщу традиційно подають шматок чорного хліба, часник, зелень, сметану, а ще апетитне українське сало. Від такого обіду точно ніхто не відмовиться.
У кожного кулінара в різних регіонах України існують свої секрети, які допомагають зробити смак цієї страви ще більш насиченим, яскравим та незабутнім.
Однак, про один інгредієнт більшість або не чули, або просто забувають, коли варять борщ. А даремно, адже він робить смак першої страви настільки яскравим, що після такого вам не захочеться готувати по-старому. Йдеться про такий цікавий компонент як цукор.
Звичайно, цукор ми не додаємо до готової страви. Цей інгредієнт у невеликій кількості додається у процесі приготування борщу. А саме тоді, коли ви готуєте засмаження з помідорів, томатної пасти та буряків. Не потрібно брати надто багато, щоб не перебити смак основних компонентів — вистачить лише дрібки.
Чому так важливо додавати цукор до борщу? Річ в тому, що інколи смак томатної пасти чи помідорів недостатньо солодкий для цієї страви. А тому цукор допоможе розкрити всі відтінки смаку, зробити його більш яскравим.
Як зробити так, щоб шашлик не пригорів: фахівець радить посипати вугілля одним продуктом
Що робити, якщо буряк несолодкий: один-єдиний інгредієнт, який змінює все
Чому розігріта в мікрохвильовці їжа несмачна: цієї помилки у використанні техніки припускаються всі
ППО / © ТСН.ua
Абрикос: користь і шкода / © Unsplash
Російський підводний човен / © Associated Press
"Манчестер Юнайтед" / © Associated Press