Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Баклажани, груші та виноград: суботні ціни на одеському «Привозі»

Баклажани, груші та виноград: суботні ціни на одеському «Привозі»
Odesa Online • 1 хв читання

Кілограм огірків на ринку продають по 20-40 гривень.

Помідори коштують від 25 до 80 гривень за кіло.

Солодкий перець можна купити за 40–80 гривень за кілограм, а гострий — по 130 гривень за кіло.

Картоплю продають від 30 до 45 гривень за кілограм.

Цибулю можна взяти по 25–30, моркву — по 50, буряк — по 35 гривень.

Печериці коштують 110–130 гривень, гливи — по 140 гривень за кілограм.

Білокачанну капусту продають по 35-50 гривень за кілограм, пекінську — по 50–60, цвітну — по 60–80, броколі — по 80–100 гривень за кілограм.

Ялтинську цибулю продають по 80-100 гривень

Кілограм часнику на «Привозі» обійдеться у 110–130 гривень.

Кабачки продають по 20-30, баклажани — по 30–50 гривень за кілограм.

Зелень — салат, зелена цибуля, рукола, шпинат, кінза, кріп та петрушка — в середньому продаються по 15.

Кукурудза — по 10–20 гривень за одиницю.

Стручкову квасолю продають по 120 гривень за кіло.

Яблука продають по 40–60 гривень за кілограм. Груші – від 40 до 90.

Сливу можна взяти по 25-40 гривень, а виноград — по 50–80 гривень за кілограм.

Кавуни продають по 20 гривень. Дині – по 30-50.

У молочному корпусі кілограм бринзи коштує 260–280 гривень. Сир — від 100 до 180 гривень за кілограм.

Літр сметани можна купити від 100 гривень, вершків — від 250 гривень. Молоко продають по 40–50 гривень за літр, домашнє масло — по 300–380 за кіло.

Ціна десятка курячих яєць коливається від 30 до 90 гривень.

Як повідомив продавець м’яса Руслан Миронов, ціни у м’ясному корпусі «Привозу» залишилися без змін.

Теляча задня частина коштує 280–300 гривень, теляча лопатка — 260–270, шия — 220 гривень.

Антрекот — 220 гривень за кілограм, ребра — по 160–170 гривень, яловичий язик — по 450 гривень за кілограм. Біток — по 320–350.

Кілограм свинячої шиї — по 300–350 гривень, задня частина — по 230–250, лопатка — по 200–220, ребра — по 230–250, біток — по 260–280 гривень за кілограм.

Свинячі обрізки — по 120–140 гривень за кілограм, гомілку — по 120. Сало тонке коштує 50–80 гривень, товсте — 150–250 гривень за кілограм.

У молочному корпусі копчений підчеревок продають по 250 гривень за кілограм.

Кров’янку — по 150 гривень, сало солоне — від 100 до 250 гривень за кілограм. Домашня курка — від 150 гривень за кілограм, бройлер — по 115 гривень за кілограм.

Кілограм гречки коштує 50–60 гривень. Рис — від 60 гривень за кілограм (басматі — від 110).

Булгур — від 60 гривень за кілограм. Кускус — по 80 гривень за кілограм.

Кілограм нуту — 70 гривень, сочевиці — від 90 гривень.