Багет, фарширований грибами, – це проста у приготуванні, але дуже смачна закуска, яка поєднує хрусткий хліб, ароматну грибну начинку та ніжний розтоплений сир. Така страва стане чудовим варіантом для легкої вечері або швидкого перекусу. Рецепт від Shuba.
Помийте печериці. Почистіть їх від шкірочки і наріжте кубиками.
Цибулю почистіть і наріжте дрібненькими шматочками.
Розігрійте олію на сковороді і смажте гриби на середньому вогні, поки не випарується вся волога.
Додайте цибулю і смажте, поки цибуля не стане прозорою. Посоліть, додайте перець і сушений часник.
Наріжте багет шматочками шириною 5-6 см. Вийміть м’якуш, щоб у кожному шматку багета залишилось лише дно.
Покладіть в багет обсмажені гриби з цибулею. Зверху посипте тертим сиром.
Запікайте у розігрітій до 180° духовці 12-15 хвилин, поки сир не розплавиться і не утвориться золотиста шапочка.