Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Ароматний крем-суп з кабачків: зігріє у холодний день

Ароматний крем-суп з кабачків: зігріє у холодний день
Факти • 1 хв читання

Цей крем-суп треба обов'язково приготувати саме з кабачків. Процес відбувається дуже швидко та просто. Низька калорійність — ще один бонус супу, тому подавайте хоч на обід, хоч на вечерю. Надавайте перевагу овочевим стравам, рецепти з овочів завжди корисні та смачні, радить фудблогерка Катерина Тарасенко.

У сотейник додаємо олію та трохи вершкового масла, додаємо нарізані цибулю та часник, потім нарізану або натерту моркву. Бланшуємо овочі. До них додаємо нарізану невеликими шматочками картоплю. Тепер настала черга кабачка. Чистимо та подрібнюємо. Додаємо до овочів. Через пару хвилин солимо та наливаємо воду. Вода не має покривати овочі повністю. Накриваємо кришкою і після закіпання варимо 15 хвилин. Після цього додаємо спеції та натертий вершковий плавлений сир. І знов чекаємо, коли суп закипить, і через хвилинку знімаємо з плити. Суп готовий. Залишається перебити його блендером і додати сухариків та зелень.

Нагадаємо рецепт незвичайного крем-супу — лише з трьох інгредієнтів.