Loqal – новинний агрегатор Loqal
Новини

Агрус, ребра та вишня: суботні ціни на одеському Привозі

Агрус, ребра та вишня: суботні ціни на одеському Привозі
Odesa Online • 0 переглядів • 1 хв читання

Кореспондент Odesa Online пройшовся ринком «Привоз» та дізнався про актуальні ціни на овочі, фрукти, м’ясо, «молочку» та яйця.

Кілограм огірків на ринку продають по 30-40 гривень, помідори коштують 80-110 гривень, а солодкий перець можна купити по 90-120 гривень за кіло. Гострий перець коштує 10 гривень за штуку.

Картоплю на ринку продають по 25-40 гривень за кілограм, цибулю – по 40-50, моркву – по 70-75, буряки – по 40-50 гривень. Печериці коштують 110-120 гривень, гливи – по 140 гривень за кілограм. Білокачанну капусту продають по 30-35 гривень за кіло, цвітну – по 50-70, броколі – по 80-100 гривень за кілограм.

Кілограм часнику на Привозі коштуватиме 140-150 гривень за кілограм, зелена цибуля коштує 10 гривень за пучок, салат – по 5-10, щавель – по 10, рукола – по 10, шпинат – по 10. Кабачки на ринку продають по 25-30, а «сині» — по 100 гривень за кілограм. Молодий горошок коштує 30-50 гривень за кіло, а молоду кукурудзу продають по 50 гривень за качан.

Яблука продають за 50-80 гривень за кіло, полуницю можна взяти по 120 гривень, а абрикоси – по 100 гривень за кіло. Черешня коштує 70-120, вишня – по 160 гривень за кіло.

Суницю продають по 200 гривень за баночку, малину — по 400 гривень за кілограм. Кілограм персиків на ринку коштує 70-100 гривень, а кіло лимонів коштуватиме 80 гривень. Агрус продають по 250 гривень за кіло.

Виноград можна знайти за 200 гривень за кіло, банани – по 80-90 гривень, авокадо – від 40 до 70 гривень за плід. Імбир продають по 100–250 гривень за кіло.

У молочному корпусі кілограм бринзи коштує 250-270 гривень, сиру – від 100 до 180 гривень за кілограм. Літр сметани можна купити від 100 гривень, вершків – від 300 гривень. Молоко продають по 40-50 гривень за літр, домашнє масло – по 290-350 за кіло.

Ціна десятка курячих яєць варіюється від 45 до 75 гривень, домашні яйця продають по 90-100 гривень за десяток.

Як повідомив продавець м’яса Руслан Миронов, ціни на м’ясо у м’ясному корпусі Привозу залишилися незмінними.

Так, теляча задня частина коштує 280-300 гривень, теляча лопатка – 260-270, а теляча шия – 220 гривень. Антрекот коштує 220 гривень за кілограм, ребра віддають за 160-170 гривень, язик яловичий – по 450 гривень за кілограм, а биток – по 320-350.

Кілограм свинячої шиї продають по 280-300 гривень, задню частину свині – по 220, свинячу лопатку – по 190-200, ребра – по 220, биток – по 250 гривень за кілограм. Свинячі обрізки коштуватимуть 100-200 гривень за кілограм, голяшку можна взяти по 120. Сало тонке коштує 50-80 гривень за кілограм, а товсте – 150 гривень за кіло.

У молочному корпусі копчений підчеревок продають по 250 гривень за кілограм, кров’янку віддають за 150 гривень, сало солоне – від 100 до 200 гривень за кіло. Домашня курка коштує від 150 гривень за кілограм, а бройлерів продають по 124 гривні за кіло.

Кілограм гречки на ринку коштує 50-60 гривень, рис продають від 70 гривень, рис-басматі – від 110 гривень за кіло. Булгур продають від 60 гривень, кускус – по 75 гривень за кілограм. Кілограм нуту коштує 60 гривень, а сочевиці – від 90 гривень.

0