Як приготувати плавлений сир: рецепт / © unsplash.com
На TikTok-каналі albik.food показали, як готувати домашній плавлений сир. Це простий і приємний процес, а ще ви завжди можете експериментувати і додавати улюблені спеції, гриби чи сушений часник.
З’єднайте сир, яйця, соду, сіль і лимонну кислоту в глибокій мисці та ретельно збийте блендером до однорідної консистенції. Влийте розтоплене масло й знову все добре збийте.
Отриману масу перелийте в каструлю з товстим дном і нагрівайте на слабкому вогні приблизно 5 хвилин, постійно помішуючи.
Зніміть з плити й ще раз збийте до кремової текстури. За потреби можна додати сметану, щоб зробити сир м’якшим або рідшим.
На завершення додайте улюблені спеції чи наповнювачі — і ретельно перемішайте.